, 2022/10/14

Mentsd meg a dátumot Napa Valley legérzékibb őszi eseményére - a V. Sattui éves szüreti báljára. A 2023-ban 37. évfordulóját ünneplő látványos estély felejthetetlen eseménynek ígérkezik. Világszínvonalú szórakoztatás, transzcendens kulináris élvezetek és természetesen a legelismertebb borok válogatása várj, miközben az év legnagyobb bulijának látványában, hangjaiban és ízeiben gyönyörködhetsz!

Világszínvonalú szórakoztatás

Érkezz a legszebb fekete-nyakkendős öltözékedben, és kortyolj pezsgőt, miközben toszkán ihletésű borászatunk gyönyörűen ápolt területén sétálgatsz. Élvezd a szőlőültetvények fölötti szürkület varázslatos jelenetét, mielőtt a többfogásos ínyenc vacsorához a nagy tető alá telepednél. A Michelin-csillagos séfünk, Stefano Masanti által készített olaszországi kulináris utazást szakértő módon párosítjuk csúcsborainkkal - köztük a legmagasabb minősítésű cabernet-jeinkkel, tökéletesen érlelt nagy formátumú borainkkal és más ritka válogatásokkal.

Kóstold meg az egyes fogásokat, amíg el nem éred a gasztronómiai paradicsomot, majd lazítsd meg a csokornyakkendődet, és készülj fel arra, hogy az éjszakát egy élő zenei tribute színpadi showműsorra tombolod végig.

Visszatérő Michelin-csillagos CHEF STEFANO MASANTI

Megtiszteltetés számunkra, hogy ismét bemutathatjuk kedves barátunk és ünnepelt séfünk, Stefano Masanti hihetetlen konyháját. A V. Sattui Pincészet az egyetlen olyan pincészet az Egyesült Államokban, amelynek házon belüli séfje az elmúlt tizenhárom év mindegyikében Michelin-csillagot kapott, beleértve 2021-et is. Masanti séf, akit az olasz Alpokban található Il Cantinone nevű, elismert éttermének konyhafőnöke segít, egy többfogásos ételt készít, amely a végső olasz gasztronómiai élményt jelenti.

Ezt az olaszországi ínyenc "utazást" egy válogatott dekadens előétel előzi meg, amelyet pezsgő kíséretében ritka és régebbi évjáratok, nagyra becsült cabernet-k, házasítások, tartalékborok, Jeroboamok és Nebukadnezárok követnek. Legkedveltebb desszertborainkat Masanti séf édes fináléjával szolgáljuk fel.

SZÍNHÁZI SZABÁLY - 2023 A tehetségről még nem döntöttünk.

(2022) ALTER EGO - Észak-Amerika legjobb tribute zenekara

Idén MINDENT kihúztunk a sorból visszatérő kedvenc vacsoraműsorunkkal! A montreali székhelyű ALTER EGO a világot járja, és a legnevesebb közönséget kápráztatja el kirobbanóan szórakoztató színpadi show-jával. Meg merjük kockáztatni, hogy a helyükön maradjanak, miközben megtapasztalják a híres tribute zenekar sokoldalúságát és non-stop táncos repertoárjukat, amely a 70-es évek diszkójának, a 80-as évek rockjának, a 90-es évek popjának és az új évezred slágereinek legjavát tartalmazza.

Énekelj együtt a hét tehetséges énekes/táncos frontemberrel, akik több mint 80 drámai jelmezváltással és koreográfiával kápráztatják el a közönséget. Kétségtelen, hogy ez a csapat olyan showt ad, mint senki más, és nagyon örülünk, hogy visszatérnek a V. Sattui Pincészetbe!

Az "After Party" a földalatti hordós érlelő pincénkben.

Miután a vacsorán fellépő szórakoztatóink meghajolnak, térjenek át a földalatti hordós pincékbe, ahol meghitt asztalok, félhomályos fények és privát szobák várják a vendégeket, hogy különleges borokat kóstoljanak, és folytassák a táncos bulit DJ dallamokra. Mindezek tetejébe díjnyertes portói és madeirai boraink, valamint szivarok lesznek kaphatók a csillagok alatti teraszainkon.